Taimenen kalastuksen jännitys! Se on paras, eikö niin? Riippumatta siitä, mihin aiot mennä taimenen kalastukseen, tiedät, että olet todennäköisesti nauttimassa matkastasi. Urheilu on oma urheilulajinsa, syrjään muun tyyppisestä kalastuksesta. Joidenkin mielestä taimenen kalastus on vaikein kaikentyyppisestä kalastuksesta. Riippumatta siitä, uskotko tätä vai et, taimenen kalastukseen on monia syitä.

Paikallislehti Somero

Aluksi taimenen kalastuksessa on kyse älykkäämmästä kuin kaloista! Sinun on tiedettävä, kuinka tämä kala reagoi kauan ennen kuin se reagoi. Kuinka tiedät tämän ja teet sen? Yksi on sinun tiedettävä itse eläimestä. Taimenet ovat erittäin fiksuja eläimiä. He tietävät saalista, joten he välttävät kaiken, mikä heidän mielestään vahingoittaa heitä. Joten sinun, kalastajan, on oltava fiksumpi ja pyydettävä taimen tietämättä. Siksi taimenen kalastuksessa valitaan todennäköisemmin melko kaukaa. Taimen tulee tulla pintaan ruokkimaan. Jos he katsovat katseesi sinuun, he ovat poissa. Ei toivoa kiinni siitä. Sen sijaan etäisyys on tärkeä pitää sinut kuvan ulkopuolella.

Taimenen kalastus on myös vaativa urheilu, koska se vie tietoa. Ei riitä, että tiedät miten taimen reagoi, mutta sinun on tiedettävä mitä tarvikkeita tarvitset. Kun menet paikalliseen urheiluvälinekauppaan tai puutarhakauppaan, huomaat, että taimenen kalastukseen on usein tarjolla suuri tuotevalikoima. Käytetyn uistimen on oltava jotain, joka tulee veteen huomaamatta ja aiheuttamatta roiskeita. Käytetyn taimenen siiman on oltava melko selkeä, mutta vahva. Laitoskohtaisia asioita, joihin voit investoida taimenen kalastukseen, on paljon enemmän. Katso vain myymälän ympäriltä nähdäksesi, mikä hyppää sinulle!

Tulosta sivu – Turun seudun kalavedet

Jotkut taimenkalastuksen parhaista asioista ovat retket, joista voit nauttia. Voit suunnitella taimenen kalastusmatkan kestämään päivän, viikonlopun tai viikon. Voit varata taimenen kalastusretkisi viereiseen järveen tai jokeen. Mieti kuitenkin taimenen kalastusmatkan varaamista maasta! Jos ei, ehkä haluat harkita taimenten kalastusmatkaa.

On itsestään selvää, että taimenen kalastus on yksi parhaimmista urheilulajeista. Jos olet aloittelija, joka haluaa oppia, paras mahdollinen tieto on kokemus. Kyllä, voit ostaa kaikki tarvikkeet, mutta mikään ei opeta ja auta sinua enemmän kuin taimenen kalastuksessa.