Kalastus voi olla erittäin nautinnollinen ja rentouttava seikkailu. Niin kauan kuin sinulla on oikeat työkalut, kalastusturvallisuustiedot ja vähän ystävien tai perheen tukea, voit suorittaa kalastuksen onnistuneesti.

Kalastus voi olla erittäin nautinnollinen ja rentouttava seikkailu. Niin kauan kuin sinulla on oikeat työkalut, kalastusturvallisuustiedot ja vähän ystävien tai perheen tukea, voit suorittaa kalastuksen onnistuneesti. Kuitenkin kaikkein huomiotta jätetty tekijä laitteiden ostossa on oikean kalastustarvikkeen valinta.

Kalastusvälineiden puhtaudesta huolehdittava tarkasti

Sinun tulisi noudattaa näitä yksinkertaisia ohjeita tarkkailuvälineiden valinnassa.1) Sinun tulisi valita sopivat kalastusperhot, joita käytät sellaisten kalojen saaliiksi, joiden kohdalle takavarikoit. Perussääntö kärpäslajin valinnassa on tietää, mitä on runsaasti kyseisessä ympäristössä. 2) Kun olet päättänyt, mitä lentää käyttää, sinun pitäisi voida valita sopiva linja käytettäväksi. Kolme yleisesti käytettyä puutarhaa ovat perhokalastus, pistokevalaistus ja kehruu.

Ero näiden kolmen välillä on se, että kehruussa ja pistorasiassa käytetään syöttiä painona vetämällä linja kelalta kalastuksen kohdepisteeseen. 3) Lentolinjat ovat neljä erityyppistä tyyppiä – paino eteenpäin, kaksinkertainen kartio, ampuma-kartio ja taso kartio. Neljän eri tyypin sisällä on lukuisia variaatioita. Kun olet kuitenkin päättänyt, millainen kalastus haluaa suorittaa ja millaisia kaloja haluat kalastaa, käytät vain tiettyä siimaa. Kalastuslinjojen numerot ovat yhdestä viiteentoista. Kalastajien keskuudessa kuitenkin yleisimmät ovat linjat, joiden paino on kolme – kaksitoista.

Suomi kaltevalla pinnalla

Optimaalisen pyydystämisen perussääntönä linjan ensimmäiset kolmekymmentä jalkaa tulisi painottaa ja sovittaa sauvaan. 4) Seuraava asia, jonka sinun pitäisi ostaa, on sauva ja kela. Sopivin laite aloittelijoille on kehräysvaihteet, joita on helppo käyttää ja jotka tuottavat vähiten takaiskuja. Kaikentyyppiseen kalastukseen suositeltava spin-valukela asennetaan kevyen vaikutuksen omaavaan kuusijalkaan olevaan sauvaan ja kierretään kahdeksan punnan testilinjalla. Kela ja sauva voitiin ostaa pakettina monista kalastusliikkeistä.

Useimmat ammattimaiset kalastajat mieluummin syötti-valu- ja kehruutavarat.5) Tarvitset upottajat, koukut ja bobbers. Valaisimet ja koukut voitiin ostaa eri pakkauksissa, eri tyylejä ja kokoja. Kun valitset palloja, pidä aina mielessä, että mitä pienempi pallo on, sitä parempi suorituskyky on. Kalojen kamppaileminen riippuisi bobberisi koosta.6) Ammattikalastajat mieluummin keinotekoiset vieheet. Suositellut viehekoot ovat 1/8 unssista ¼ unssiin.Muista, että tavaroiden tyyppi riippuu kalasta, jonka haluat saalis. Vältä tarpeettomien kalastustuotteiden ostamista ja nauti edullisesta kalastuskokemuksesta.