Kalastus voi olla rentouttava tapa viettää viikonloppuja. On osoitettu, että kalastus on yksi tuhansien amerikkalaisten perheiden kaikkien aikojen arvokkaista kokemuksista. Kaikilla urheilulajeilla on kuitenkin vaarallinen puoli, ja kalastus ei ole poikkeus.

Kalastus voi olla rentouttava tapa viettää viikonloppuja. On osoitettu, että kalastus on yksi tuhansien amerikkalaisten perheiden kaikkien aikojen arvokkaista kokemuksista. Kaikilla urheilulajeilla on kuitenkin vaarallinen puoli, ja kalastus ei ole poikkeus. Suurimmalla osalla kalastusvälineistä on teräviä työkaluja, kuten metallikoukkuja, jotka voivat johtaa onnettomuuksiin, kun kalastusympäristö muuttuu yllättäen huonompaan suuntaan. Myrskyt, hurrikaanit, villit virrat ja muut epäonnistukset voivat pilata kalastusmatkan.

Urheilukalastusmatka Ahvenanmaalle

Jos aiot mennä kalastusretkelle perheen tai ystävien kanssa, tässä on luettelo kiireellisistä tilanteista ja tarvittavista valmisteluista jokaisessa skenaariossa.1) Sää – Ennen kuin pakkaat laukkusi ja matkustat kalastuspaikallesi, ota yhteys tai olla tietoinen päivän ja seuraavien päivien sääolosuhteista. Kalastatko rannalla tai veneessä, sinun tulee olla varovainen olosuhteissa, kuten salamaiset tulvat, myrskyliikkeet ja taivaan tummuminen. Kun signaalit, kuten voimakas salama, iskevät, suunna heti kuivaan maahan. Auringonpaisteisen päivän pitäminen ei ole oikeasti ”sopivaa kalastuspäivää”.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että viettämällä useita tunteja auringolle voi vahingoittaa ihoasi. Ole valmis ottamalla aurinkovoide välttääksesi palovammoja. Sinun tulisi olla tietoinen kuumasta sairaudesta johtuvista oireista, kuten pahoinvoinnista, hengitysvaikeuksista, huimauksesta ja kyvyttömästä keskittyä tehtäviin. Valmistele vesi- tai nestemäisten juomien annostelu pitämään nesteytys.2) Terävät kalastusvälineet – Koska kalastukseen sisältyy monia teräviä työkaluja, sinun tulee aina olla valmis käsittelemään vammoja pakkaamalla desinfiointiaineita, kuten lääkevoide tai suihke ja vetyperoksidia.

Vinkkejä Gotlannin meritaimenvesille

Jos tapaus johtaa ihon vuotoon, tarvitset siteitä, puuvillaa tai paperipyyhettä. Tuo oma ensiapulaukku. 3) Sangot – Yksi yleisimmistä kalastusesteistä on, jos siima on kiinni kaikkeen kalastuspaikkaasi ympäröivään esineeseen, kuten puita, tukkeja jne. Yritä saada siima tai sauva heti ryöstämään välittömästi välttääksesi ongelman, joka voisi johtaa suuronnettomuuteen.

Voit joko napsauttaa puun oksat pois tai poistaa hitaasti ja hitaasti linjasi poispäin se kohtaan, jossa se on takertunut.4) Syötti – Kun syöt loppuu, se voi pilata kalastusmatkan aikana. Vältä tämä jakamalla loput syötti puoliksi, neljäsosaksi tai kolmasosaksi. Mato, vaikka se olisi jaettu, voisi silti liikkua, joten jaetut madot voivat silti houkutella kohdekalojasi. Ole valmis kohtaamaan kaikki skenaariot pitämään kalastusseikkailusi mahdollisimman rentoina. Kaikkien näiden mielessä voit nauttia kalastusmatkastasi turvallisesti ja onnistuneesti.