Nykypäivän vauvoihin on sisällytetty moderneja ominaisuuksia, jotka eivät ole tyypillisiä primitiivisemmille sokeriruo’on napoille. Nykyaikaiset vavat sisältävät rullat, jotka auttavat syötteestä pyydettyjen kalojen hakemisessa.

Nykypäivän vauvoihin on sisällytetty moderneja ominaisuuksia, jotka eivät ole tyypillisiä primitiivisemmille sokeriruo’on napoille. Nykyaikaiset kalastusvavat sisältävät rullia, jotka auttavat syöttiinsä pyydettyjen kalojen hakemisessa. Paljon hienostunut ominaisuus on kehruussauva, jossa koko sauvan akseli paitsi kahva voi liikkua akselillaan salliakseen joustavuuden, kun kalat kiinni piikkisyöttö kamppailee veden läpi. Kuten klassiset sokeriruo’in vavat, kalastusväline on kahvassa (pohjassa) paksu ja kärjessä kapeneva ja ohuempi.

Nyt Nappaa 2018 by Abu Garcia

Tämä aivan perusrakenne mahdollistaa vakaan käsittelyn ja joustavan liikkeen koko akselin pituudella. Kalastustankojen tyypit ja tekniset tiedot Tyypilliset vavat ovat 6 ja 16 jalkaa (2 ja 5 m) ja niiden kyky sietää rasitusta kalastustoiminnassa vaihtelee. Pituudella on paljon tekemistä kalojen napaan kohdistaman kestävän voiman kanssa, ja se määrää suurimmaksi osaksi kulmiin käytettävien sauvojen suorituskyvyn.

Sokerirungon puolat Ruoko sauvat ovat kalastuksen pienimpiä ja vähemmän kehittyneitä vempaimia. Se on yleensä valmistettu bambusta tai muusta joustavasta puumateriaalista, ja siihen on kiinnitetty yksinkertaisin kärpäslinja. Toisin kuin muut edistyneemmät vavat, ruoko sauvat eivät yleensä sisällä rullia tai vastaavaa, jota voidaan käyttää syöttillä pyydettyjen kalojen kelaamiseen tai hakemiseen. Tätä samaa toimintaa kutsutaan kulmaukseksi. PyörösauvatNämäntyyppiset sauvat ovat nykyään suosituimpia.

Nyt nappaa: Kemijokeen istutettiin Rovaniemellä satoja

Niitä voidaan käyttää joko raskaisiin tai kevyisiin kaloihin, vaikka niiden osoittautui parhaimmaksi taimenille, walleye- ja bassokalaille. Niiden mitat vaihtelevat 1,5 ja 2,5 metristä. Pyöräytystapoja käytetään yleisesti bassokalastuskilpailussa, mikä vastaa niiden joustavuudesta ja stressin kestävyydestä. Ne mahtuvat isompiin ja tiukempiin lentolinjoihin ja vakauttavat ne linjan sotkujen välttämiseksi kelluvien linjojen kääntämisen aikana. OhjaussauvatNämä sauvat soveltuvat parhaiten raskaisiin vieheisiin ja syöttiihin, etenkin kun ne saavuttavat noin 180-200 jalkaa valtameren pinnan alla.

Ne on valmistettu fineFind-esineestä, kiinteistä materiaaleista, jotka vastaavat niiden raskautta. Pistoolien käyttö johtuu erityisesti vuorottelevista virtauksista kalastustoiminnan aikana. Joillakin valtamereillä on epävakaa merenalainen virta. Siksi syötti- ja perhosiimat tulisi pitää paikoillaan. Vieheet ovat myös häiriintyneitä ja aiheuttavat hämmennystä kaloille, jos siimat eivät ole riittävän pitkiä ja raskaita kestämään ja sietämään meren alla olevia vesivirtauksia. Nämä sauvat ovat parhaita kohdekaloille, joita yleensä löytyy merenpohjasta, kuten palto ja turska.